Dia Orwell

Barcelona

Un any més, el CCCB organitza el Dia Orwell amb una tarda d’activitats que inclouen la conferència de la novel·lista Deborah Levy, una taula rodona amb noves veus que estan actualitzant l’obra de l’autor i rutes literàries gratuïtes per la Barcelona d’Orwell.

En ple auge dels partits i moviments de dretes, en una Europa que sembla doblegar-se davant dels autoritarismes, recordar la figura i el llegat de George Orwell resulta un exercici de reflexió imprescindible, també per a les noves generacions.

El Dia Orwell 2019 s’inicia amb les rutes literàries per la Barcelona d’Orwell, de la mà de guies voluntaris que seguiran els passos del periodista i escriptor per la nostra ciutat. Tot seguit, al CCCB, conversem en una taula rodona amb joves autors que estan revelant noves facetes de la figura i l’obra del periodista britànic. Finalment, la novel·lista i dramaturga Deborah Levy, una de les veus més reconegudes del panorama literari anglès, parlarà en una conferència i un col·loqui posterior sobre l’escriptura com a exercici polític.