II Congrés Internacional Literatura Catalana de la Postmodernitat

Barcelona

El Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la Universitat de Barcelona i el Departament de Filologia Catalana de la Universitat Autònoma de Barcelona convoquen, amb la col·laboració de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana i el PEN Català, el II Congrés Internacional Literatura Catalana de la Postmodernitat: Modernitat versus Postmodernitat, que se celebrarà a l'Aula Magna de la Universitat de Barcelona del 2 al 5 de desembre del 2025.

Després que el I Congrés Internacional Literatura Catalana de la Postmodernitat (1968-2023) fixés una explicació general de la gran diversitat de fenòmens constitutius de la literatura catalana de l'època postmoderna, el segon es planteja com una trobada acadèmica per estudiar els principals aspectes que permeten establir un marc diferencial entre la literatura catalana moderna i la postmoderna.

És per això que s'obre la crida a presentar propostes de comunicació a tots els investigadors que estiguin fent recerca en aquest àmbit. Les propostes s'han d'enviar abans del 15 d'octubre de 2024 al correu cong.postmodernitat@ub.edu en format PDF.