Autors i Autores

Carles Decors

Coberta del llibre Cicle d'acumulació.
Coberta del llibre Cicle d'acumulació.

Cicle d'acumulació.

Escrit amb un "llenguatge postindustrial", Cicle d'acumulació és un cicle de mutacions que afecten un element primari de vida. La introducció d'un element extern i estrany afecta el ser primari (en una fase inicial de la metamorfosi) tot generant un procés de mutacions erràtiques i reaccions elèctriques que dona lloc a visions en les quals el moviment associat a la dansa identifica l'estat anímic de l'escultura amb el procés. De sobte, es produeix un ralentí del moviment que s'associa a la massa sòlida acumulada dels residus industrials no reciclables, després del terrabastall de la destrucció escènica, amb la dansa de fil conductor de la desfeta, fins a aconseguir un estat de relació absoluta, qui sap si d'esperança o...

(Sinopsi de la primera edició)

Cicle d’acumulació és l’evolució de la vida interrompuda per un element extern, i estrany, que interromp la metamorfosi  i genera un seguit de mutacions i visions apocalíptiques en què la dansa, com a darrera iniciativa, identifica l’estat anímic del nou ésser femení amb el procés que l’ha conduït a recobrar el darrer alè de vida, enmig d’un paisatge postindustrial contaminat pels gasos i els detritus.
 
Com en l’equació d’Einstein, E= mc2, el moviment es ralentitza, la massa emergeix per la pèrdua de velocitat de l’energia, i la dansa, tocada de mort, arriba a un estat de paràlisi però també d’esperança, on la música de fons, amb rerefons d’àries d’òpera i sorolls metàl·lics eixordadors, albira un futur desestructurat i incert on tot pot capgirar d’un moment a l’altre.

(Sinopsi de la nova edició)