Autors i Autores

Teresa Duch Dolcet

L'autora en una entrevista per al Diari de Tarragona.
Entrevista a la ràdio de Roda de Berà.

La llum de l'impostor.

Novel·la negra. La tercera de la saga de la Mimí Vidal.

Sinopsi

Després de la pandèmia de la COVID-19, el terrorisme islàmic observa a distància l’auto-aniquilació econòmica i social de la decadent i odiada societat occidental. Enmig del desastre, una petita nació sense estat reneix de les seves cendres, es reinventa i aprofita la crisi per canviar el model de país. L’èxit la situa al capdavant dels països més pròspers d’Europa, però al mateix temps la converteix en objectiu prioritari del gihadisme.

Aquesta situació compromesa obliga la presidenta  de la Generalitat a fer nous plantejaments que provocaran la sobtada i imprevisible dimissió de la sotsinspectora Mimí Vidal del cos de Mossos d’Esquadra, el 19 de novembre de 2021.

Encertar els motius ocults pels quals una persona decideix seguir els dictats més foscos de l’ànima humana i prendre el camí de la destrucció de la societat on viu no és a l’abast de ningú, ni dels més experts, ni dels més intuïtius, ni dels més empàtics. Per això la Mimí, amb la seva peculiar autoestima oscil·lant, pensa sovint que aquesta vegada la seva missió és impossible.

Coberta: TastyFrog