Anna
Genover i Mas
Associació d'Escriptors en Llengua Catalana
Comentaris d'obra

"El broc màgic, d'Anna Genover i Mas, és un relat de viatges que, amb molta tendresa i humor, ens va ensenyant diferents punts de Kenya i l'illa de Zanzíbar, a través de la inquieta i intel·ligent mirada d'un xiquet de 12 anys. I és que els pares del Rishi han hagut d'anar a la Xina durant un mes i la tia Úrsula s'ha traslladat a sa casa per tenir-ne cura. D'entrada s'hauria estimat més anar amb els pares i no quedar-se a casa i assistir a l'escola. Però un dia que s'endinsa en els tresors amagats de la inefable tia, descobreix un món apassionant que l'intriga, i sense saber ben bé com, es troba embolicat en una gran peripècia."

(Letraaletra.com, 22 d'octubre de 2007)

* * *

"He aquí una aventurera en toda regla: Anna Genover. Una aventurera de las mías, las que de niñas soñábamos con protagonizar mil historias fantásticas imitando a nuestros héroes literarios. Y que, cuando crecimos, tuvimos la suerte de descubrir que podíamos seguir viviendo esas historias si nosotras mismas las plasmábamos sobre el papel…

Anna acaba de publicar su primera novela infantil: The grumpy gardener. Una aventura ecológica en la que una niña y una ardilla tendrán que luchar contra un terrible enemigo, el Cambio Climático. Tenéis toda la información sobre la novela en su web: www.thegrumpygardener.com

No perdáis de vista a esta escritora porque dará mucho que hablar, estoy segura. Su segunda novela, El broc màgic, ya está también en camino… Felicitats i molta sort, Anna!"

(Chus Díaz: Mondorinólogos, 17 d'Abril de 2008)

* * *

"L'escriptora gironina Anna Genover va presentar ahir a la Llibreria 22 el seu segon llibre, El broc màgic (Tàndem), acompanyada per l'editora Rosa Serrano. Genover va escriure aquest llibre com a regal d'aniversari per al seu nebot Rishi, el qual es va submergir de seguida en les aventures que protagonitza un noi que es diu com ell, acompanyat de la seva tieta Úrsula, per l'Àfrica misteriosa: des de Nairobi fins a l'illa de Zanzíbar, passant per Mombasa. Per Genover, Àfrica és sinònim d'aventures i exploradors. El seu primer llibre, La jardinera rondinaire, s'ha publicat en anglès al Canadà i sortirà a l'octubre en català."

(X. Castillón: Punt Diari, 27 de maig de 2008)
--------------------