Autors i Autores

Anna Genover i Mas

Pòrtic

Anna Genover i Mas (Girona) és escriptora i guionista.

Llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Diplomada per la Universitat de Nova York en cinematografia i en guió cinematogràfic per la Universitat de Califòrnia Los Angeles.

Tot i que de jove, el seu oncle la va batejar com la "Tribulete", l’Anna no va saber, ben bé, a què es volia dedicar fins que va trepitjar terres americanes. Després del seu pas per la UAB, va treballar de periodista free-lance per TVE-Catalunya i de fotògraf per diverses revistes. Gràcies a dues beques va anar als EUA per estudiar cinema i fou precisament a la universitat d'UCLA on s'adonà que amb l'escriptura podria fer i ser, tot allò que volgués.

Per casualitat i per gust de saber, l'Anna va topar amb la Literatura Infantil i Juvenil. I tot i ser un descobriment sobtat, des de llavors s'hi dedica en cos i ànima perquè "m'ha convertit en una intrèpida jove escriptora". Assegura que de totes les aventures, la més seriosa i la de més responsabilitat és la d'escriure per persones que encara no tenen passaport.

És sòcia de l'Associació d'Escriptors en Llengua catalana.

Contacte amb l'autora.
Pàgina elaborada per Carme Ros per a l'AELC.
Documentació de l'arxiu personal de l'autora.
Fotografies: © Marta Balcells (pòrtic); © Punt Diari i arxiu personal de l'autora.