Catalina F. Isern i Fiol
Associaciˇ d'Escriptors en Llengua Catalana
P˛rtic

Catalina F. Isern i Fiol neix a Consell (Mallorca), l'any 63, filla d'en Pep (futbolista) i de na M¬ Magdalena (mestressa de casa), on hi va viure tota la seva infantesa, fins que es traslladÓ a Palma per cursar els seus estudis fins als vint-i-un anys.

Actualment viu a Algaida, alternant breus estances a Barcelona cada 3 mesos, ciutat que estima, confessa, molt mÚs que la seva pr˛pia. Aquesta ciutat, en efecte, la va acollir des de molt jove i li va obrir totes les portes.

La seva hist˛ria laboral, desprŔs de deixar els estudis sense acabar, foren d'Administraciˇ i direcciˇ a diferents empreses fins que fundÓ la seva pr˛pia amb, tan sols vint-i-un anys. Des de nina, la literatura Ús la seva vocaciˇ i passiˇ, per˛ per motius familiars els seus estudis es varen basar en l'Administraciˇ i Agrari. L'any 1985, amb tan sols vint-i-dos anys, veu publicat el seu primer llibre I les flors quan naixeran?, mereixedor del segon lloc del Certamen literari "Es Faš", l'any 84. A partir d'aquest moment sap ben clar que Ús aquest el camÝ que li agrada. TÚ novelĚla escrita i prosa poŔtica, encara que la poesia Ús el seu fort. ╔s membre fundadora de la Revista Hispanoamericana Catarsis, de literatura.

╔s s˛cia de l'AELC.

PÓgina elaborada per Toni Terrades per a l'AELC.
Documentaciˇ: Catalina F. Isern.
Fotografies: Arxiu personal de l'autora.--------------------