Autors i Autores

Àngels Moreno

Pòrtic

Àngels Moreno (Gandia, la Safor, 1939) és escriptora. Ha treballat en el camp de la publicitat i la comunicació.

El 1991 publica D'ahir (Colomar Editors), un llibre de relats inspirats en fets reals. La seua primera novel·la, Potser a setembre, va ser finalista del premi de Novel·la Ciutat d'Alzira (Bromera, 1994), distinció que va rebre més tard amb Malson (Bromera, 2001). Secrets Inconfessables (Bromera, 2003) va ser guardonat amb el premi Alfons el Magnànim València de Narrativa. També és coautora del llibre La Memòria Amagada, dones en la història de Gandia (2002).

Ha publicat diversos relats breus, entre els quals es compten Guinda (Brosquil, 2005), creat expressament per al projecte Escriure el país, que organitzà la seu universitària de la ciutat d'Alacant amb la col·laboració del diari El País; L'altra vida de Neus Castells (2005), del programa Llegir en valencià, coordinat per la Fundació Bromera per al foment de la lectura; L'objecte del desig (Literal, 2006), i d'altres.

És columnista al diari Levante, El Mercantil Valenciano, i col·laboradora en diverses publicacions.

És membre de la Societat Alfons el Vell, d'Acció Cultural del País Valencià i sòcia d'honor de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana.Pàgina elaborada per Carme Ros per a l'AELC.
Documentació: Arxiu personal de l'autora.
Fotografies: Arxiu personal de l'autora.