Agenda

« Dimecres Novembre 15, 2017 »
Dc
Inici:09:30
Fi: 13:30

Curs de 12 hores, impartit per la professora Neus Nogué Serrano (Universitat de Barcelona), organitzat per l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana i obert a tothom, prèvia inscripció. El curs combina les exposicions de la professora amb la participació dels assistents, tant d’una manera espontània com a partir de la resolució de casos pràctics. Es proporcionarà un dossier de materials de treball.

Inici:19:00

Presentació de la novel·la de Xavier Aliaga Les quatre vides de l'oncle Antoine (Angle), premi Ciutat de Tarragona de novel·la Pin i Soler. Amb l'autor i l'escriptor i tertulià Ferran Torrent.
Llibreria Fan Set. Sant Ferran, 12, de València.

Inici:19:30

Presentació del llibre de Carles M. Sanuy La condició lítia (AdiA), Premi Bernat Vidal i Tomàs de Santanyí. Amb l'autor i el també poeta Amat Baró.
Cafè del Teatre L'Escorxador, Roca Labrador, 2bis, de Lleida.

Inici:20:30

Presentació del darrer llibre de poemes pòstum de Carles Hac Mor, Tant per tant, subpoemes (Ed. Fonoll), amb Laia Noguera, Lluís Calvo i Ester Xargay, i presentació de la plaquette guanyadora del Premi Carles Hac Mor d'Escriptures Subversives, Escrit és crit, de Mònica De Dalmau Mommertz.

La Rubia/ Horiginal. Ferlandina, 29, de Barcelona.