Agenda

« Dissabte Novembre 18, 2017 »
Ds
Inici:09:30
Fi: 13:30

Curs de 12 hores, impartit per la professora Neus Nogué Serrano (Universitat de Barcelona), organitzat per l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana i obert a tothom, prèvia inscripció. El curs combina les exposicions de la professora amb la participació dels assistents, tant d’una manera espontània com a partir de la resolució de casos pràctics. Es proporcionarà un dossier de materials de treball.

Inici:12:30

Presentació del llibre - CD de Víctor Obiols Sacrilegis. La presentació, a càrrec del poeta Carles Morell, anirà acompanyada d'un recital de poesia i un petit concert de les peces que conformen el projecte a càrrec de l'autor.

Llibreria Papasseit. C. Barcelona, 25, de Manresa.

Inici:18:30

Recital poètic mensual coordinat per Ricard Mirabete, a la llibreria La Impossible. Sessió amb els poetes Ramon Guillem, amb el seu poemari Terra d'aigua (El Petit Editor, 2017); i Mercè Claramunt, amb el poemari Insomne vida sonora (El Petit Editor, 2017).
Llibreria La Impossible. Carrer Provença, 232 de Barcelona.

Inici:19:00

Presentació del llibre de M. Carme Arnau i Orts En el decréixer de la pluja (Quaderns de la Font del Cargol), guanyador de la Premi Marià Manent de poesia. Amb una actuació musical d'Oriol Cases.

Sala del teatre del S. C. Sant Jaume. La Riera, 147, Premià de Dalt.

Inici:21:00

Pedrals papers

JOSEP PEDRALS submergeix el públic en les seves cavil·lacions poètiques amb sonoritats i imatges que porten la volada a una sessió d’esquí aquàtic sobre els plecs d’un paper. Canta, balla, diu i explica la dolça meravella d’estar vius, de moment.

Més informació.

A La Vilella Teatre. Passeig de l’Exposició, 95-97, de Barcelona