Agenda

« Dimarts Novembre 21, 2017 »
Dm
Inici:09:30
Fi: 13:30

Curs de 12 hores, impartit per la professora Neus Nogué Serrano (Universitat de Barcelona), organitzat per l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana i obert a tothom, prèvia inscripció. El curs combina les exposicions de la professora amb la participació dels assistents, tant d’una manera espontània com a partir de la resolució de casos pràctics. Es proporcionarà un dossier de materials de treball.

Inici:19:00
Fi: 15:26

RAUXA - Setmana de la Poesia - Terrassa 2017 se celebrarà entre els dies 20 i 26 de novembre. Així mateix, les setmanes anterior i posterior es faran alguns actes de benvinguda i comiat.

Inici:16:30

sisena edició de les Lliçons de la Càtedra que organitza la Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada – Carles Fages de Climent de la Universitat de Girona. Amb Jordi Coca, doctor en Arts Escèniques, escriptor, professor i director de teatre.

Inici:18:30

Presentació de la biografia a cura d'Aina Torres Montserrat Roig. La memòria viva (Sembra Llibres).

Biblioteca Esteve Paluzie, Pl. de la Constitució, s/n, de Barberà del Vallès.

Inici:19:00

Taula rodona «Traduir és estimar: connectem cultures», organitzada per l'editorial Raig Verd. Amb Carme Arenas, presidenta del PEN Català, Miquel Cabal, traductor i membre de la Junta de l'AELC, i Dolors Udina, tradutora i professora.

Biblioteca d'El Clot. Plaça de les Glòries, de Barcelona.

Inici:19:00

Conversa sobre l'editorial L'Avenç. Què és i per a qui? Amb Jaume Ayats i Adrià Pujol, ambaixadors creuats. Una lectura personal del catàleg, per part de dos autors de la casa (Jaume Ayats de la Sèrie Assaig i Adrià Pujol Cruells de la Sèrie Literatures) per anar estirant del fil de la memòria, personal i col·lectiva, que travessa Els Llibres de L’Avenç. També farem una selecció de textos breus per llegir, d’uns quants llibres publicats.

Inici:19:30

Xerrada amb els escriptors beneficiats amb la beca Montserrat Roig del 2017 de l'Ajuntament de Barcelona. Amb Victor Balcells, Albert Forns, Carme García, Alicia Kopf, Albert Lladó, Núria Martínez Vernis, Víctor Obiols, Jordi Portals, Sebastià Portell i Martí Sales. Moderarà Marina Espasa.

Més informació.

Llibreria Calders. Ptge. Pere Calders, 9, de Barcelona.

Inici:19:30

A propòsit de Piera, dins de la Setmana Literària de Gandia. Amb Manuel Forcano i Ferran Garcia Oliver, introdueix l'acte Ignasi Mora.

Més informació.

Casa de Cultura Marqués de González de Quirós. Pg. de les Germanies, 13, de Gandia.