Agenda

« Dimecres Novembre 22, 2017 »
Dc
Inici:09:30
Fi: 13:30

Curs de 12 hores, impartit per la professora Neus Nogué Serrano (Universitat de Barcelona), organitzat per l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana i obert a tothom, prèvia inscripció. El curs combina les exposicions de la professora amb la participació dels assistents, tant d’una manera espontània com a partir de la resolució de casos pràctics. Es proporcionarà un dossier de materials de treball.

Inici:19:00
Fi: 15:26

RAUXA - Setmana de la Poesia - Terrassa 2017 se celebrarà entre els dies 20 i 26 de novembre. Així mateix, les setmanes anterior i posterior es faran alguns actes de benvinguda i comiat.

Inici:19:30

Presentació de la biografia escrita per Lluïsa Julià Maria-Mercè Marçal. Una Vida (Galàxia Gutenberg). Amb l'autora i la poeta Teresa Pascual, dins de la Setmana Literària de Gandia.

Més informació.

Biblioteca Central. Pl. del Rei En Jaume, de Gandia.

Inici:19:30
Fi: 20:30

Presentació del llibre Cròniques de Xauen, dietari d'una antropòloga al Marroc, d'Ivone Puig Artigas, a la Llibreria Lluna de Palma (Mallorca). La presentació anirà a càrrec de l'escriptor i crític literari Sebastià Alzamora i de la mateixa autora.

Inici:19:30

Presentació de la novel·la d'Anna Casamitjana i Costa Ànima d'acer (Ed. Círculo Rojo).
Casa de Cultura. Rbla. de Vallromanes, 65,  de Vallromanes.

Inici:20:00

Presentació de la novel·la de Carme Torras Enxarxats (Ed. Males Herbes). Acte emmarcat en el cicle Cosmògraf 2017 organitzat per l'Ajuntament de Manresa i el Grup de professors de filosofia de la Catalunya central, amb Carme Torras, escriptora referent en el camp de la intel·ligència artificial a nivell internacional. Amb una tertúlia sobre les possibilitats d'internet amb l'autora, l'editor Ramon Mas i Anna Roca, especialista en arts i cultura digital.

Llibreria Papasseit. C. Barcelona, 25, de Manresa.