Agenda

« Dijous Novembre 23, 2017 »
Dj
Inici:09:30
Fi: 13:30

Curs de 12 hores, impartit per la professora Neus Nogué Serrano (Universitat de Barcelona), organitzat per l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana i obert a tothom, prèvia inscripció. El curs combina les exposicions de la professora amb la participació dels assistents, tant d’una manera espontània com a partir de la resolució de casos pràctics. Es proporcionarà un dossier de materials de treball.

Inici:19:00
Fi: 15:26

RAUXA - Setmana de la Poesia - Terrassa 2017 se celebrarà entre els dies 20 i 26 de novembre. Així mateix, les setmanes anterior i posterior es faran alguns actes de benvinguda i comiat.

Inici:19:00

Col·loqui sobre les trajectòries vital i literària de les escriptores Maria Aurèlia Capmany i Montserrat Abelló. Amb les intervencions de Mireia Bofill, traductora literària, filla de Montserrat Abelló; Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes; Maria Martínez Vendrell, psicòloga i escriptora, i M. Àngels Cabré, escriptora, crítica literària i directora de l'Observatori Cultural de Gènere.

Organitzat per l'Assoc. de dones Pal·las Atena.

Inici:19:00

Presentació del llibre de Ferran Aisa ECN 1 Radio CNT-FAI Barcelona. La voz de la Revolución (Ed. Entre Ambos), amb l'autor i l'historiador Josep Pimentel.

Llibreria La Central del MUHBA. Baixada de la Llibreteria, 7, de Barcelona.

Inici:19:00

Presentació del llibre col·lectiu Nosaltres, els fusterians (Perifèric Eds.), a càrrec de Salvador Vendrell i Josep Lozano, amb l'alcadessa de Sueca Raquel Tamarit.

Espai Joan Fuster. Sant Josep, 8-10, de Sueca.

Inici:19:00

Presentació del poemari de Lluís Alpera Les síl·labes secretes (Perifèric). Amb l'autor, acompanyat per Manuel Rodríguez Castelló, Jaume Pérez Montaner i Ramon Guillem.

Llibreria Fan Set. Sant Ferran, 12, de València.

Inici:19:00

Presentació del llibre d'Octavi Monsonís Lluna crua (Ed. 3i4).

Sala de Plens de l'Ajuntament de Borriana, Plaça Major, 1.

Inici:19:30
Fi: 20:30

Presentació del llibre guanyador dels Jocs Florals de Barcelona 2017 a càrrec del poeta Lluís Calvo. Llibreria Laie (C/ Pau Claris)

Inici:19:30

Espectacle de titelles «Blancaneus sense mirall», basat en microrelats del llibre Bavastells de Marta Pérez i Sierra, amb l'autora i Pere Cabaret.
Biblioteca Valentí Almirall d'El Papiol.

Inici:19:30

Presentació del llibre de Josep-Lluís Carod-Rovira Història del protestantisme als Països Catalans. 1517-2017, 500 anys de Reforma Protestant (Ed. 3i4). Organitzat per l'Església Evangèlica de Sant Joan Despí.

C. Marià Fortuny, 18, de Sant Joan Despí.


Inici:20:00

Presentació i col·loqui del llibre de Montserrat Aloy amb fotografies de David Marí La boira incessant (Tívoli). Hi intervindran Òscar Ramírez, periodista i escriptor, i l'autora.

Cafè La Cantonada. C. Fortuny, 23, de Tarragona.