Agenda

« Divendres Novembre 24, 2017 »
Dv
Inici:09:30
Fi: 13:30

Curs de 12 hores, impartit per la professora Neus Nogué Serrano (Universitat de Barcelona), organitzat per l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana i obert a tothom, prèvia inscripció. El curs combina les exposicions de la professora amb la participació dels assistents, tant d’una manera espontània com a partir de la resolució de casos pràctics. Es proporcionarà un dossier de materials de treball.

Inici:19:00
Fi: 15:26

RAUXA - Setmana de la Poesia - Terrassa 2017 se celebrarà entre els dies 20 i 26 de novembre. Així mateix, les setmanes anterior i posterior es faran alguns actes de benvinguda i comiat.

Inici:11:00
Fi: 13:30

«Plaça del Llibre» són unes jornades de visibilització de la literatura en català a Alacant, parant especial esment en la literatura feta des del País Valencià i per editorials valencianes, però obertes a escriptors i a editorials de tot l'àmbit lingüístic.
Del 24 al 26 de novembre.

LLOC: Plaça del Port d'Alacant.
 
Consulteu tota la programació a l'enllaç: www.placadelllibre.com

Inici:18:00
Fi: 18:00

I Jornada-Col·loqui Miquel Martí i Pol de literatura i educació. Aquesta primera edició pretén donar eines i recursos a professionals i a estudiants en l'àmbit de la literatura, la cultura i l'educació perquè puguin aplicar-los dins i fora dels centres escolars, amb un programa que té la poesia per a educació infantil i primària com a tema central.

Inici:19:00

Presentació del llibre d'Elisenda Guiu El naixement (Arola Ed.). Hi intervindran: Miguel Strubell, sociolingüista, i l'autora, Elisenda Guiu. L’actor, Ovidi Llorente i l’actriu, Txell Faxedas, n’oferiran un tast.

Llibreria 22. Hortes 22, Girona.

Inici:19:00

Presentació del recull de relats d'Antoni Rubio Black Friday (Sembra Llibres).
Llibreria Fan Set. Sant Ferran, 12, de València.

Inici:20:00

Lliurament dels Premis Ciutat de Gandia: Ausiàs March de poesia, Joanot Martorell de narrativa i Joan Roís de Corella a la trajectòria literària. Amb la representació de La pell possible, espectacle de lectura dramatitzada a càrrec de col·lectiu Mortero.

Més informació.

Casa de Cultura Marqués de González de Quirós. Pg. de les Germanies, 13, de Gandia.

Inici:20:00

IX Cicle EscriViure, dedicat a les literatures en trànsit: viatges, vida i ficció. Sessió amb Nora Albert, traductora, poeta, filòloga i activista cultural, que parlarà sobre «les antipenèlopes: poètica de les escriptores nòmades».

Biblioteca Pública Municipal, c. de Joan Tur, de Santa Eulària des Riu, Eivissa.