Agenda

« Dissabte Novembre 25, 2017 »
Ds
Inici:09:30
Fi: 13:30

Curs de 12 hores, impartit per la professora Neus Nogué Serrano (Universitat de Barcelona), organitzat per l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana i obert a tothom, prèvia inscripció. El curs combina les exposicions de la professora amb la participació dels assistents, tant d’una manera espontània com a partir de la resolució de casos pràctics. Es proporcionarà un dossier de materials de treball.

Inici:19:00
Fi: 15:26

RAUXA - Setmana de la Poesia - Terrassa 2017 se celebrarà entre els dies 20 i 26 de novembre. Així mateix, les setmanes anterior i posterior es faran alguns actes de benvinguda i comiat.

Inici:11:00
Fi: 13:30

«Plaça del Llibre» són unes jornades de visibilització de la literatura en català a Alacant, parant especial esment en la literatura feta des del País Valencià i per editorials valencianes, però obertes a escriptors i a editorials de tot l'àmbit lingüístic.
Del 24 al 26 de novembre.

LLOC: Plaça del Port d'Alacant.
 
Consulteu tota la programació a l'enllaç: www.placadelllibre.com

Inici:18:00
Fi: 18:00

I Jornada-Col·loqui Miquel Martí i Pol de literatura i educació. Aquesta primera edició pretén donar eines i recursos a professionals i a estudiants en l'àmbit de la literatura, la cultura i l'educació perquè puguin aplicar-los dins i fora dels centres escolars, amb un programa que té la poesia per a educació infantil i primària com a tema central.

Inici:10:00
Fi: 14:00

Primera CATCON, Convenció de Ciència-ficció i Fantasia en llengua catalana, que organitza la Societat Catalana de Ciència-ficció i Fantasia (SCCFF), amb la col·laboració, entre altres, de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana.
Cal fer inscripció prèvia i se celebra a Vilanova i la Geltrú.
Més informació: www.catcon.cat/ i a www.escriptors.cat/node/14672


Inici:12:00

Conversa amb l'escriptora Maria Antònia Oliver i lectura dels seus textos en el marc de la 2a Plaça del Llibre d'Alacant. Presentació de Dari Escancell.

Més informació.

Plaça del Port d'Alacant.

Organitzat per la Universitat d'Alacant i l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana per a la Plaça del Llibre.


Inici:13:00

Lectura pública de textos per part dels propis autors, en el marc de la programació de la 2a Plaça del Llibre d'Alacant.

Micro Obert a la Plaça del Llibre d’Alacant. Els socis de l'AELC llegiran fragments de les seves obres: Lluís Alpera, Joaquim G. Caturla, Carles Cortés, Carles Enguix, Pepa Guardiola i Josep Usó.

Inici:16:30

Riudelletres. Trobada professional per a la recerca de noves fórmules de promoció de la literatura. Un punt de trobada de tots els sectors implicats en la literatura per tal de buscar noves fórmules per a la promoció dels llibres editats i la manera d’arribar als lectors.

Amb Montse Ayats, Antoni Daura, Jaume Felipe, Imma Martínez, Bel Olid, Jordi Romeu Carol i Sílvia Sivera.