Agenda

« Diumenge Novembre 26, 2017 »
Dg
Inici:09:30
Fi: 13:30

Curs de 12 hores, impartit per la professora Neus Nogué Serrano (Universitat de Barcelona), organitzat per l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana i obert a tothom, prèvia inscripció. El curs combina les exposicions de la professora amb la participació dels assistents, tant d’una manera espontània com a partir de la resolució de casos pràctics. Es proporcionarà un dossier de materials de treball.

Inici:19:00
Fi: 15:26

RAUXA - Setmana de la Poesia - Terrassa 2017 se celebrarà entre els dies 20 i 26 de novembre. Així mateix, les setmanes anterior i posterior es faran alguns actes de benvinguda i comiat.

Inici:11:00
Fi: 13:30

«Plaça del Llibre» són unes jornades de visibilització de la literatura en català a Alacant, parant especial esment en la literatura feta des del País Valencià i per editorials valencianes, però obertes a escriptors i a editorials de tot l'àmbit lingüístic.
Del 24 al 26 de novembre.

LLOC: Plaça del Port d'Alacant.
 
Consulteu tota la programació a l'enllaç: www.placadelllibre.com

Inici:10:00
Fi: 14:00

Primera CATCON, Convenció de Ciència-ficció i Fantasia en llengua catalana, que organitza la Societat Catalana de Ciència-ficció i Fantasia (SCCFF), amb la col·laboració, entre altres, de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana.
Cal fer inscripció prèvia i se celebra a Vilanova i la Geltrú.
Més informació: www.catcon.cat/ i a www.escriptors.cat/node/14672


Inici:13:00

Presentació del llibre de Josep Santesmases i Ollé Estructures i dinàmiques locals a la segona meitat del segle XVIII: El cas de Vila-rodona (Cossetània Eds.). A càrrec de Joaquim M. Puigvert, professor d'Història Contemporània de la UdG.

Casal de Vila-rodona. Enric Benet, 6, de Vila-rodona.