Agenda

« Dimarts Novembre 28, 2017 »
Dm
Inici:09:30
Fi: 13:30

Curs de 12 hores, impartit per la professora Neus Nogué Serrano (Universitat de Barcelona), organitzat per l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana i obert a tothom, prèvia inscripció. El curs combina les exposicions de la professora amb la participació dels assistents, tant d’una manera espontània com a partir de la resolució de casos pràctics. Es proporcionarà un dossier de materials de treball.

Inici:10:00

Cicle "Escriure el País", que reivindica el paisatge, els costums i la cultura de les nostres comarques mitjançant l'escriptura literària. Sessió amb l'escriptora Patrícia Pardo.
Sala de Graus. Edifici Polivalent III, 10.00 hores - https://s.ua.es/uddj
Departament De Filologia Catalana de la Universitat d'Alacant. Facultat de Filosofia i Lletres, Sant Vicent del Raspeig.

Inici:19:00

Cicle de poesia Dos poetes com nosaltres, recital i col·loqui amb Berna Blanch i Imma Máñez.
Descarregueu-vos-en el programa.
Teatre Auditori. Avinguda de la Diputació, 16, de Catarroja.

Inici:19:00

Presentació del volum de Poesia completa 1976-2016 de Marc Granell (Eds. de la Institució Alfons el Magnànim). Amb Marc Granell, Xavier Rius, Francesc Calafat i Vicent Berenguer, recitarà poemes Vicent Camps.

Sala La Muralla del Col·legi Major Rector Peset. Pl. del Forn de Sant Nicolau, 4, de València.

Inici:19:00

Presentació del llibre de Paul Valéry Àlbum de versos antics. Seguit de La jove parca i El cementiri marí (Pagès Eds.), traduït al català per Josep A. Vidal. Hi intervindran Lídia Anoll, professora de literatura francesa de la UB i el traductor, Josep A. Vidal, introduirà l'acte Carles Duarte, poeta i lingüista.
Llibreria Jaimes. València, 318, de Barcelona.

Inici:19:00

Cicle Poe2ia, dins del programa del 17è Festival Nacional de Poesia a Sant Cugat del Vallès. Amb Lucia Pietrelli i Pau Vadell.

Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona. Pl. d'Ausiàs March, 2, de Sant Cugat del Vallès.