Agenda

« Divendres Novembre 03, 2017 »
Dv
Inici:12:00
Fi: 20:00

«Plaça del Llibre» són unes jornades de visibilització de la literatura en català a València, parant especial esment en la literatura feta des del País Valencià i per editorials valencianes, però obertes a escriptors i a editorials de tot l'àmbit lingüístic.
De l'1 al 5 de novembre.

LLOC: Plaça de l'Ajuntament de València.
(Algunes activitats es realitzen a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània. Sant Ferran, 12, València.)
 

Inici:10:00
Fi: 21:00

XXVIII Setmana del Llibre en Català de Palma, que organitza el Gremi de Llibreters de Mallorca, amb la col·laboració, entre altres, de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana.

Esplanada del Parc de les Estacions de Palma.

Inici:09:30
Fi: 21:30

XIII Fira del Llibre en Català, que organitza el Consell Insular de Menorca amb la col·laboració, entre altres, de l'Associació d'Escritors en Llengua Catalana. Amb parades de llibres i activitats per a tots els públics els dies 3  i 4 de novembre.

LLOC: Plaça del Born de Ciutadella.

Divendres 3, a les 19h, l'AELC hi ha organitzat:

· Presentació del cartell de l'AELC per a fomentar la lectura en català, a càrrec de Pau Vadell, vicepresident de l'AELC a les illes.

Inici:20:00

IX Cicle EscriViure, dedicat a les literatures en trànsit: viatges, vida i ficció. Sessió Amb Iolanda Bonet, escriptora i navegant, que parlarà sobre la seva travessia atlàntica i la d'altres escriptors i viatgers.

Biblioteca Pública Municipal, c. de Joan Tur, de Santa Eulària des Riu, Eivissa.

Organitzat per la Biblioteca Municipal i l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu, amb la col·laboració de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana.

Inici:19:00

Presentació del cartell de l'AELC per a fomentar la lectura en català, a càrrec de Pau Vadell, vicepresident de l'AELC a les illes.

A continuació, col·loqui dels escriptors illencs Josep Lluís Aguiló, Joan Pons Bover i Josep Maria Quintana, moderats per Pere Gomila, en el marc de la XIII Fira del Llibre en Català de Ciutadella.

Plaça del Born de Ciutadella (Menorca).

Ho organitza: Associació d'Escriptors en Llengua Catalana.

Inici:19:00

Taula redona sobre Joan Valls i la seua poesia, amb Ferran Carbó, Josep Mir i Manel Rodríguez-Castelló. A continuació, recital de poemes amb Manel Rodríguez-Castello i Ximo Seró.

Espai Joan Fuster. C. Sant Josep, 8-10, de Sueca.

Inici:19:30

Presentació del llibre de poesia de Montserrat Aloy La boira incessant (Tívoli), a càrrec de l'autora i de Rosa Maria Arrazola.

Llibreria La Memòria. Pl. de la Vila de Gràcia, 19, de Barcelona.

Inici:21:30

Sopar literari i lliurament dels premis de la Plaça del Llibre 2017.

Lloc: Octubre Centre de Cultura Contemporània. Sant Ferran, 12, de València.

Places limitades, reserva obligatòria a través d'aquest formulari. Cal inscriure's abans del dimarts 31 d'octubre (preu del sopar: 20€).