Agenda

« Dissabte Novembre 04, 2017 »
Ds
Inici:12:00
Fi: 20:00

«Plaça del Llibre» són unes jornades de visibilització de la literatura en català a València, parant especial esment en la literatura feta des del País Valencià i per editorials valencianes, però obertes a escriptors i a editorials de tot l'àmbit lingüístic.
De l'1 al 5 de novembre.

LLOC: Plaça de l'Ajuntament de València.
(Algunes activitats es realitzen a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània. Sant Ferran, 12, València.)
 

Inici:10:00
Fi: 21:00

XXVIII Setmana del Llibre en Català de Palma, que organitza el Gremi de Llibreters de Mallorca, amb la col·laboració, entre altres, de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana.

Esplanada del Parc de les Estacions de Palma.

Inici:09:30
Fi: 21:30

XIII Fira del Llibre en Català, que organitza el Consell Insular de Menorca amb la col·laboració, entre altres, de l'Associació d'Escritors en Llengua Catalana. Amb parades de llibres i activitats per a tots els públics els dies 3  i 4 de novembre.

LLOC: Plaça del Born de Ciutadella.

Divendres 3, a les 19h, l'AELC hi ha organitzat:

· Presentació del cartell de l'AELC per a fomentar la lectura en català, a càrrec de Pau Vadell, vicepresident de l'AELC a les illes.

Inici:12:30

Recital de lectures de socis de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana a la Plaça del Llibre de València. Els participants són:

1. Begonya Pozo
2. Josepa Montagut, amb Papallones silenciades sobre un mar de gel (Onada)
3. Emili Piera, amb Quan la Xina vingué a València (El Petit Editor)
4. Carme Arnau i Orts
5. Anna Rubio Fandos, amb Sense llambordes (PUV)
6. Joan Baptiste Mollà
7. Carles Enguix

Inici:12:00

Arran del Congrés Internacional sobre Pau Faner, la Biblioteca Pública de Maó organitza un espectacle teatral sobre textos de Pau Faner a càrrec de La Trup amb Agnès Romeu i Josep Mercadal.

​Biblioteca Pública de Maó. Pl. Conquesta, 8, de Maó.

Inici:19:00

Presentació de la reedició del llibre de Manuel de Pedrolo Crucifeminació (Orciny Press), amb Adelais de Pedrolo, Màriam Serrà i Hugo Camacho.

Llibreria Chronos. Roger de Flor, 237, de Barcelona.