Agenda

« Diumenge Novembre 05, 2017 »
Dg
Inici:12:00
Fi: 20:00

«Plaça del Llibre» són unes jornades de visibilització de la literatura en català a València, parant especial esment en la literatura feta des del País Valencià i per editorials valencianes, però obertes a escriptors i a editorials de tot l'àmbit lingüístic.
De l'1 al 5 de novembre.

LLOC: Plaça de l'Ajuntament de València.
(Algunes activitats es realitzen a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània. Sant Ferran, 12, València.)
 

Inici:10:00
Fi: 21:00

XXVIII Setmana del Llibre en Català de Palma, que organitza el Gremi de Llibreters de Mallorca, amb la col·laboració, entre altres, de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana.

Esplanada del Parc de les Estacions de Palma.

Inici:11:00
Fi: 19:00

Presentacions i  signatures de llibres, espai infantil amb tallers i espectacles familiars durant tot el dia, organitzat per l’Antic Teatre, El Culturista, It’s Written Literary Apparel i la llibreria Calders. L'AELC hi col·labora de la següent manera:

11.00h Recital de poemes combatius i de protesta.
12:00h Des de l'Off Sant Jordi de tardor iniciem una encartellada pel centre de la ciutat, amb textos de les postals de la ILC.

Inici:12:00

En el marc del programa cultural Viu el parc. Foix al Foix. Ballem Foix, a càrrec d’Aleix Cort i Vicenç Altaió. Acte de clausura de la commemoració de l’Any Foix.
Més informació.
Plaça del Castell. Castellet i la Gornal.

Inici:12:00

Pau Vadell, vicepresident de l'AELC per les Illes, presentarà, a la XXVIII Setmana del Llibre en Català, el cartell de l'AELC per a la promoció de la lectura en català.

Esplanada del Parc de les Estacions de Palma.

Inici:12:00

Lectura del manifest del Correllengua 2017, recital poètic i musical dins de l'any Palau i Fabre, i lliurament dels Premis Literaris Alella.

Can Lleonart. Pl. Germans Lleonart, d'Alella.