Agenda

« Dijous Desembre 14, 2017 »
Dj
Inici:19:00

L’Editorial Barcino presenta en un gran acte a Palma les darreres novetats que ha publicat de Ramon Llull. S’hi presentarà el Llibre d’amic i amat, adaptat al català actual per Sebastià Alzamora, que conversarà amb Joan Santa-
nach sobre aquesta obra, el Romanç d'Evast e Blaquerna i el Llibre de meravelles.

El toc musical i artístic l’afegirà la glosa de l'Associació Cultural Glosadors de Mallorca, que intervindran al llarg de l’acte i versionaran Llull.

Inici:19:00

El creador Ventura Pons ha portat al cinema tres obres de l’autor Lluís-Anton Baulenas: La vostra Anita (2001 – Anita no perd el tren), Amor d’idiota (2004 – Amor idiota) i Àrea de servei (2009 – A la deriva).

Inici:19:00

Presentació de les novel·les El Ciclop de Jordi Cussà; i De fora vingueren (Columna) de Matthew Tree, traduïda per Jordi Cussà.

Òmnium Bages. C. Sobrerroca, 38, de Manresa

Inici:19:00

Xarrada sobre vi i literatura amb l'escriptora Anna Moner.

Llibreria La Rossa Llibres en Femení. C. Enric Navarro, 26, de València.


Inici:19:00

Presentació A poc a poc. Cançons de bressol (Ed. Comanegra), de Víctor Sunyol i Olga Capdevila.

Llibreria Foster & Wallace. Riera, 20, de Vic.


Inici:19:00

Presentació del llibre de Maria Àngels Anglada, editat per Publicacions de l'Abadia de Montserrat, edició a càrrec d’Eusebi Ayensa i Francesc Foguet, subvencionat per la Diputació de Girona, De viva veu. Entrevistes i declaracions públiques (PAMSA). Hi intervindran Frederic Estrada i els curadors de l’obra Eusebi Ayensa i Francesc Foguet.

Llibreria 22. Hortes, 22, de Girona.

Inici:19:00

Presentació del llibre de Laia de Ahumada Eulàlia Duran i Grau. Converses íntimes (Ed. del Museu Comarcal de Cervera). Amb l'autora, acompanyada d'Eulàlia Duran i de Joan Requesens.

Reial Acadèmia de Bones Lletres. Bisbe Caçador, 3, de Barcelona.


Inici:19:30

Presentació del llibre de poesia de Maria Isern Sostre de carn (LaBreu), 2n Premi Francesc Garriga de poesia. Amb l'autora, acompanyada dels editors Ester Andorrà, Antoni Clapés, Pau Vadell, i el poeta Guillem Gavaldà.

Llibreria La Central. C. de Mallorca, 237, de Barcelona.


Inici:20:00

Presentació de la novel·la de Martí Domínguez L'assassí que estimava els llibres (Proa), amb Anna Ballbona i Raül Garrigasait, i brindis amb vi del Centre Quim Soler.

Llibreria La Calders. Ptge. Calders, de Barcelona.