Agenda

« Divendres Desembre 15, 2017 »
Dv
Inici:18:00

Tertúlia literària amb l'escriptora i periodista Ada Castells i l'autor nord-americà Justin Go, organitzada per l'Institut Ramon Llull i la Fundació Han Nefkens amb la col·laboració de la residència artística Jiwar i l'Ateneu Barcelonès.

Justin Go actualment està acollit a la residència Jiwar de Barcelona fruit de la col·laboració entre l'Institut Ramon Llull i la residència d'artistes Ledig House de l'associació Art Omi, on han estat acollits diversos autors catalans.

Inici:19:00

Presentació del llibre Joan de Déu Prats i Maria Padilla El gran llibre de les criatures fantàstiques de Catalunya (Comanegra).

Llibreria 22. Hortes 22, de Girona.

Inici:19:00

Presentació del llibre de relats de Josep M. Conill Centpeus i altres contes (Ed. Gregal), amb l'autor, acompanyat d'Isidre Grau i Rosa Gil.

Sala Sagarra de l'Ateneu Barcelonès. Canuda, 6, 4t, Barcelona.


Inici:19:30

Presentació del llibre de poesia de Zoraida Burgos Convivència d'aigues (LaBreu), amb Andreu Subirats i Marc Romera.

Biblioteca Marcel·lí Domingo. C. de la Mercè, 6, de Tortosa.


Inici:20:00

Presentació de les novel·les El Ciclop de Jordi Cussà; i De fora vingueren (Columna) de Matthew Tree, traduïda per Jordi Cussà.

Pavelló de Suècia. C de la Sardana, de Berga.

Inici:20:00

Acte de commemoració el centenari de naixement de Miquel Gayà i Sitjar (1917-1998). Nicolau Dols impartirà una conferencia sobre la figura i obra de Miquel Gayà i Biel Mesquida i Elisenda Farré duran a terme una lectura de textos i poemes de l’autor.

Activitat organitzada en col·laboració amb la Biblioteca Patrimonial de Son Lledó i l’Arxiu Històric de la Universitat de les Illes Balears.

Lloc: Sala polivalent de Sant Joan (plaça de la Constitució, s/n)