Agenda

« Dissabte Desembre 02, 2017 »
Ds
Inici:19:30
Fi: 13:00

1 i 2 de desembre del 2017 – Fabra i Coats (Barcelona)
 

Inici:10:00

Jornada col·lectiva de redacció de cartes solidàries amb la situació extraordinària d'empresonament de Jordi Cuixart i de Jordi Sànchez, com també dels membres de Govern empresonats o a l'exili.

Jardí de l'Ateneu Barcelonès. Canuda, 6, pral., de Barcelona.
 
Ho organitza l'Ateneu Barcelonès amb la col·laboració de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès i el PEN Català.


Inici:12:00

Presentació del llibre de Joaquina Barba Poemes viatgers (Ed. del Bullent), amb il·lustracions de Noèlia Conca. Amb l'autora i el recital a càrrec de Llum Marco i Sergi Insa. Tessa Gálvez al clarinet.

Llibreria Ambra. Av. d'Alacant, 12, de Gandia.


Inici:18:00

Recital de poetes de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana al Mercat de Nadal del Llibre.

Inici:18:55

Lectura dramatitzada de quatre textos d'autors de  l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana al Mercat de Nadal del Llibre. L'arrel mateixa del teatre és posar veu al text escrit i això mateix serà el bessó de l'activitat. Presentat per Sebastià Portell i amb:

· Toni Cabré,  Silencis (Ed. Món de Llibres; premi de teatre Ciutat de Manacor 2016).
· Elisenda Guiu, El naixement (Arola Ed., 2017).
· Enric Nolla, Tu no surts a la foto (Arola Ed., 2016).

Inici:19:00

Els professors de l'aula de música del Centre Moral i Cultural del Poblenou interpretaran la música que ha inspirat la poeta Isabel Oliva: Bach, Beethoven, Chopin, Heller, Satie, Mompou....

Informació i reserves al 93 485 36 99 / info@elcentrepoblenou.cat

Més informació.

Pujades, 176-178, de Barcelona.

Inici:19:30

Presentació del llibre inèdit de Josep Pla Fer-se totes les il·lusions possibles i altres notes disperses (Ed. Destino), amb Francesc Montero, Xavier Pla, Pepa Gallofré i Jordi Cornudella.

Fundació Josep Pla. Nou, 51, de Palafrugell.