Agenda

« Divendres Gener 26, 2018 »
Dv
Inici:19:00

Presentació del poemari Insomne vida sonora  (El Petit Editor) de Mercè Claramunt, a càrrec de Ramon Guillem i Jaume Pérez Montaner. Recital poètic i músical de Mercè Claramunt, David Vid (rapsode) i Enric Casado (guitarra).

Llibreria Fan Set. Octubre CCC. C/Sant Ferran, 12, de València.

Inici:19:00

Presentació de la reedició del llibre de Joan Fuster  Notes d’un desficiós (Institució Alfons el Magnànim), hi intervindran el director de l’IAM, Vicent Flor; el suecà Emili Piera, director de la col·lecció “Papers de premsa”, on s’inscriu el volum; i Nel·lo Pellisser, prologuista i curador del llibre.

Més informació.

Inici:19:00

Presentació del llibre de Carles Casajuana Retorn (Columna) i del llibre de Salvador Oliva Epístoles a Josep Carner (Quaderns Crema), amb les intervencions dels dos autors.

Llibreria 22. Hortes 22, de Girona.

Inici:19:30

Presentació del llibre de Miracle Sala La força de les paraules (Cossetània), II Premi de narrativa Món Rural. Amb l'autora i l'escriptor Jesús M. Tibau.

Llibreria Viladrich. C. de Cristòfor Despuig, 22, de Tortosa.


Inici:20:30

Presentació del llibre de Núria Boltà Vilaró Retrat de mare (Pagès Ed.), a la biblioteca municipal de Puigcerdà, a càrrec de l'autora, d'Alfons Brosel i de l'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira.
C. del Claustre, 12, de Puigcerdà.