Agenda

« Dimarts Gener 30, 2018 »
Dm
Inici:18:30
Fi: 15:25

BCNegra, trobada de novel·la negra de Barcelona, organitzada per l'Ajuntament de la ciutat.  Amb nombrosos actes al voltant de la narrativa negra i criminal: lliurament del Premi Crims de Tinta i del Premi Carvalho, presentacions, taules rodones, conferències i debats, activitats, exposicions i activitats familiars.
Més informació a: http://lameva.barcelona.cat/bcnegra/
Barcelona.

Inici:17:15

Ara fa cent anys del naixement de l'escriptor Manuel de Pedrolo, l’introductor del gènere negre i policíac a Catalunya. Director de la col·lecció «La Cua de Palla» d’Edicions 62 entre 1963 i 1970, ens va donar a conèixer en català autors com Dashiell Hammett, Raymond Chandler o Ross Macdonald i també narradors europeus com Sébastien Japrisot, Georges Simenon o John le Carré, entre d’altres.

Inici:19:00

Organitzat per l'Ateneu Barcelonès, i amb Francesc-Marc Àlvaro, columnista de  La Vanguardia i professor de la Universitat Ramon Llull, Francesc Montero, membre de la Càtedra Josep Pla i de l’Institut de Llengua i Cultura Catalanes (UdG), i  Xavier Pla, professor de Literatura  Catalana Contemporània i director de la Càtedra Josep Pla (UdG). Presenta: Joan Safont.

Més informació
.

Inici:19:45

Festival BCNegra. Com la resta de gèneres literaris, la novel·la negra és susceptible de ser renovada, tant pel que fa a la temàtica com en la forma.