Autors i Autores

Fina Anglès i Soronellas

Coberta de La literatura com a patrimoni i desenvolupament del territori.
Fina Anglès amb Ester Magrinyà, Mireia Munmany, Montserrat de Anciola, Jesús Figueres i Àngels Santacana. Reus, tardor de 2014.

"Ruta Mir-Manent. Un passeig amb els sentits: de la natura a l’art",

El número 132 de les Edicions del Centre de Lectura La literatura com a patrimoni i desenvolupament del territori recull les actes de les Jornades sobre les rutes del Camp de Tarragona inscrites a «Espais Escrits, Xarxa del Patrimoni Literari Català» que es van celebrar al Centre de Lectura de Reus la tardor de 2014.

El llibre editat pel Centre de Lectura, Arola Editors i les publicacions de la URV, transcriu les conferències de Mireia Munmany (Espais Escrits), Neus Oliveres, Jaume Salvat i Magí Sunyer, detalla rutes literàries actuals com les del Grup Modernista de Reus, la Ruta Àngel Guimerà (El Vendrell), la Ruta Mir-Manent (l’Aleixar), la Ruta Narcís Oller (Valls), la Ruta Pin i Soler (Tarragona), la Ruta Puig i Ferreter (La Selva del Camp); i fa un recorregut per espais literaris com el «Centre Quim Soler, la literatura i el vi» a Marçà, la Casa Museu Àngel Guimerà a El Vendrell i el Museu d’Alcover dedicat a Cosme Vidal.