Pàgines d'autors

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana ha estat pionera en la introducció en xarxa de pàgines web d'autors, tant clàssics com contemporanis. Aquesta iniciativa ha convertit el portal digital de l'AELC en el cercador de referència amb 700 pàgines monogràfiques dedicades a autors de tots els temps en llengua catalana.

L'elevat nivell de trànsit certifica la posició líder indiscutible pel que fa a la consulta d'autors catalans a internet. El 85% dels webs estan posicionats entre el primer i tercer lloc en les cerques pel nom d'autor a Google.

L'objectiu de les pàgines és la presència dels escriptors catalans a la xarxa, perquè la informació completa sobre la seva obra pugui ser consultada lliurement.

L'equip actual que elabora les pàgines web està format per diversos professionals. Cada pàgina va signada pel seu autor.


Com tenir una pàgina d'autor?

Si sou socis de l'AELC podeu encarregar una pàgina d'autor per un cost únic de 180€. Un cop el web estigui publicat, les incorporacions concretes de nous títols, traduccions, vincles, etcètera, es fan immediatament i són gratuïtes. Les actualitzacions més extenses poden tenir un cost addicional.

La informació de l'autor es distribueix en els apartats següents:

Pòrtic
Presentació bio-bibliogràfica breu de l'autor. El text també es troba en castellà, anglès i en alguns casos també en alemany, francès o italià. Opcionalment s'hi afegeix el correu electrònic de contacte de l'autor o representant.

Biografia
Itinerari vital de l'autor, amb l'opció d'incloure-hi fotografies dels moments rellevants de la seva trajectòria professional.

Premis
Recull els guardons més significatius.

Obra
Relació de les obres amb lloc i data de publicació.

Comentaris d'obra
Recull de fragments de crítiques literàries.

Entrevistes
Recull de fragments de converses amb l'autor.

Antologia
Recull de fragments de l'obra.

Vincles
Enllaços d'interès sobre l'autor.

Consulta els detalls i condicions en aquest document explicatiu