Serveis als socis

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana ofereix diferents avantatges als seus associats, com assessorament jurídic gratuït, difusió i organització d'activitats, possibilitat de tenir un web d'autor i un gran nombre de descomptes culturals.

Podeu tramitar l'alta com a soci en línia accedint al formulari.


Un servei gratuït d'assessoria jurídica i fiscal, tant pel que fa a qüestions professionals, als temes relacionats amb la propietat intel·lectual, com a aspectes fiscals i contractuals. En casos de conflicte professional, poden sotmetre'l a l'AELC per rebre'n suport o, eventualment, que aquesta emprengui alguna acció. 

La gestió de la declaració de la renda a cost reduït per a tots els associats.

L'accés a les publicacions de l'Associació i, també, el butlletí electrònic, amb les activitats, novetats i notícies professionals que poden ser d'interés, com ara, la convocatòria dels premis literaris o els canvis de legislación que afecten a l'ofici d'escriure.

La confecció de pàgines d'autors, amb avantatges en el cost de posada en xarxa i manteniment, i inclusió a la base de dades més completa i consultada sobre literatura catalana a Internet.

Entrevistes en format vídeo als associats més veterans, a través del projecte Lletres i Memòria.

La difusió de les presentacions de llibres i actes a l'Agenda de l'AELC.

Organització d'activitats pròpies i en col·laboració, de forma regular i a tots els territoris de parla catalana. Amb la participació dels associats.

Descomptes a tot el territori amb el carnet de soci de l'AELC.

Beques del 75% de la matrícula per a cursos presencials i virtuals a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès.

Inscripció dels associats a CEDRO. Els associats adscrits a CEDRO, a més de rebre periòdicament una liquidació per drets de reprografia i difusió digital, es beneficien d’ajuts assistencials no atesos per la Seguretat Social.

Com us podeu associar a l'AELC?