Tauler de recursos en línia sobre literatura catalana

Un tauler a Pinterest de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana recull nombrosos enllaços dedicats a literatura catalana.

En aquests moments el tauler recull 84 vincles, amb gran varietat de recursos electrònics sobre la nostra literatura: gravacions d'àudio amb la veu dels propis autors, vídeos d'entrevistes, documentals en línia sobre autors, revistes electròniques amb crítiques de novetats literàries i teatrals, webs d'entitats i col·lectius de l'àmbit literari, cercadors i bases de dades sobre literatura, webs d'actualitat editorial, cultural o artística, webs per compartir lectures i textos propis, aplicacions per a telèfons i tauletes, etc. En definitiva, un recull que permet passar una bona estona remenant i aprenent dels recursos que més us interessin.

Aquesta llista continuarà creixent, per això, a través d'un comentari a aquesta notícia o al tauler de Pinterest podeu suggerir-nos tots aquells enllaços que hi trobeu a faltar. Cliqueu "See on Pinterest" o en aquest enllaç per veure el tauler.


Segueix el tauler de l'AELC a Pinterest - Literatura Catalana: recursos en línia .Comentaris

Envia un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta permet comprovar que el contingut ha estat introduit per una persona i no pas per un programa de spam. Si et registres com usuari evitaràs aquesta comprovació .
Image CAPTCHA
Escriu els caràcters de la imatge sense espais.