Brindis de Sant Jordi

Els escriptors, independentment de si presenten novetats aquest any o no en presenten, de si venen molts llibres o en venen pocs, de si són molt o gens mediàtics, són convocats a celebrar Sant Jordi, el dia amb més literatura de l'any, amb dues breus trobades informals, que tindran lloc a Barcelona i a València.

A València, el brindis es farà a les dotze del migdia, en el marc de la Fira del Llibre de València que té lloc aquests dies al Jardí de Vivers de la capital del Túria. El brindis amb foto de família tindrà lloc a l'Espai de l'Autor, i el convoquem l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana i el PEN Català [+ info.].

A Barcelona, ens trobarem a dos quarts d'una del migdia, a la cinquena planta de l'Ateneu Barcelonès (Canuda, 6), amb un brindis que organitzem l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, l'Associació Col·legial d'Escriptors de Catalunya, l'Associació de Joves Escriptors en Llengua Catalana i el PEN Català. Paral·lelament, durant tot el dia, es podran adquirir llibres del col·lectiu d'editorials Llegir en Català, que tindrà parada a l'entrada de carruatges de l'Ateneu Barcelonès amb diversos autors que signaran les seves novetats. Hi participaran, d'11h a 12h: Mercè Foradada, Carles Viñas i Natxo Parra; de 12h a 13h Anna Molina i Joan Manuel Homar; de 13 a 14h Mar Bosch; de 15h a 16h Santiago Espot; de 16h a 17h Sara González i de 17h a 18h Mateu Barba. [+ info.] L'entitat que acull les associacions d'escriptors, l'Ateneu Barcelonès, tindrà aquest dia les portes obertes i oferirà, a les 12h, un concert al seu jardí romàntic a càrrec de l'orquestra de cambra Jove Orquestra Barcino.
També a Barcelona enguany col·laborem amb la Festa de la Petonada, que organitza Òmnium Cultural a la Plaça de la Universitat, amb activitats familiars i per a adults durant tot el dia, que reivindicaran la llibertat de les relacions afectives, amb la participació de nombrosos autors [+ info.].

Comentaris

Envia un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta permet comprovar que el contingut ha estat introduit per una persona i no pas per un programa de spam. Si et registres com usuari evitaràs aquesta comprovació .
Image CAPTCHA
Escriu els caràcters de la imatge sense espais.