Comencen els cursos sobre la nova gramàtica catalana

Aquesta setmana comença el curs sobre les característiques principals de la nova gramàtica normativa de la llengua catalana, que imparteix la professora de la Universitat de Barcelona Neus Nogué Serrano i organitza l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, amb el patrocini de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes.

El curs, de dotze hores, presentarà el nou enfocament de la normativa que es pot trobar a la Gramàtica de la llengua catalana, mostrarà algunes de les principals novetats que conté i reflexionarà sobre l'aplicació de les novetats de la gramàtica en textos escrits de diferents registres.

Les places per al curs a Barcelona s'han esgotat en els dos horaris disponibles. Actualment hi ha obertes les inscripcions per al curs que s'impartirà a Girona (novembre de 2017), i més endavant s'obriran per als cursos a Lleida i a Tarragona (primer trimestre de 2018).

La preinscripció és obligatòria i l'aforament, limitat. El preu per als membres de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana és de 20 euros, per als que no en són, 40 euros.

Feu ara la preinscripció per al curs de Girona:
 

Comentaris

¿A Barcelona ciutat, teniu

¿A Barcelona ciutat, teniu previst fer una segona edició del curs "Característiques principals de la nova gramàtica normativa" impartit per Neus Nogué Serrano (UB)?

Si és així, ¿ hi ha possibilitat d'inscriure's en alguna llista d'espera i que per correu electrònic contacteu amb les persones interessades en assistir-hi quan es torni a ofertar?

Salutacions,

MMP

 M. Mercè, de moment

 M. Mercè, de moment no tenim previst repetir-lo a Barcelona a no ser que hi hagi moltes peticions. T'escrivim en privat ;)

Envia un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta permet comprovar que el contingut ha estat introduit per una persona i no pas per un programa de spam. Si et registres com usuari evitaràs aquesta comprovació .
Image CAPTCHA
Escriu els caràcters de la imatge sense espais.