40 anys de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana

Aquesta tardor l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana celebra quaranta anys d'existència. La fundació de l'AELC es produí en la cloenda de l'àmbit de «Producció literària» del Congrés de Cultura Catalana, al Santuari de Lluc (Mallorca), el 27 d'octubre de 1977, en el qual un centenar d'escriptors van aprovar els estatuts de la nova associació i van designar una comissió gestora per a iniciar-ne els tràmits.  Des d'aleshores, l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana ha representat el col·lectiu professional, n'ha defensat els drets i ha estat una presència constant en la vida cultural de tots els països de parla catalana.

Per això volem reunir els nostres socis i amics el dia de l'aniversari de l'Associació. Havia de ser una festa, i en canvi serà un acte de reivindicació i de suport cap a les institucions del nostre país.

Serà dissabte 28 d'octubre, a les vuit del vespre, a l'Auditori del MACBA (Pl. dels Àngels, 1, de Barcelona). Cal confirmar l'assistència enviant un correu electrònic a l'adreça aelc@escriptors.cat 

Comentaris

Envia un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta permet comprovar que el contingut ha estat introduit per una persona i no pas per un programa de spam. Si et registres com usuari evitaràs aquesta comprovació .
Image CAPTCHA
Escriu els caràcters de la imatge sense espais.