Nova edició de l'Espai Reverb de l'AELC a la Fira del Llibre de Menorca

La Fira del Llibre en Català celebra una nova edició a Menorca. Es tracta de la XIV Fira, que recupera el caràcter rotatori per diferents municipis de l’illa, i que es farà els dies 9 i 10 de novembre a la Plaça de la Constitució de Maó.

En aquest context, l'Associació ha programat una nova edició de l'Espai Reverb, el recital de novetats literàries de socis de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, i que comptara amb la participació de Margarita Ballester, Miquel Bezares, Pau Faner i Damià Rotger.

 

La XIV Fira es fa amb la col·laboració de l’associació Es Far Cultural que, amb el Servei de Política Lingüística del Consell Insular, han confeccionat una programació engrescadora i dinamitzadora de la lectura en català per a públics de totes les edats, amb presentacions de llibres, lectures i recitals poètics, tallers per a escolars, contacontes, rutes literàries, espectacles de teatre, la final del concurs escolar Lletres i Mots, i dues activitats relacionades amb els 25 anys de la reserva de biosfera de Menorca, com són la presentació del llibre CD Camí de cançons i del llibret amb les obres guanyadores del Premi Francesc de Borja Moll de contes i rondalles, dedicat aquest any a aquesta efemèride.

Consulta tota la programació de la fira en aquest enllaç.
 

Comentaris

Envia un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta permet comprovar que el contingut ha estat introduit per una persona i no pas per un programa de spam. Si et registres com usuari evitaràs aquesta comprovació .
Image CAPTCHA
Escriu els caràcters de la imatge sense espais.