Activitats i notícies
Més notícies24-02-14

La narrativa juvenil, convidada a l'Octubre de la mà d'Ivan Carbonell i Lluís Miret

La sessió de febrer del cicle Escriptors al Terrat, que organitza l'AELC amb la col·laboració de l'Octubre CCC, ha convidat aquest dijous els narradors Ivan Carbonell i Lluís Miret, els quals llegiran fragments de les obres que han publicat recentment, seguit d'un col·loqui amb la participació del públic. Serà aquest dijous 27 de febrer, a les 19:30h, a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània (Sant Ferran, 12, València). L'entrada és gratuïta i l'aforament limitat.

Ivan Carbonell (València, 1979), llicenciat en Filologia Catalana i en Humanitats per la Universitat de València, actualment finalitza el Grau d'Història. Treballa de professor de llengua i literatura i ha combinat docència amb investigació i creació literària. Com a escriptor, ha publicat diverses novel·les d'intriga i aventures amb rerefons d'història i cultura popular, destinades al públic juvenil: La nit de la princesa (2008), El secret del Mas de la Pedra (2010, Premi Ciutat de Torrent), Els papers àrabs (2011, Premi Enric Valor de narrativa juvenil), La promesa del gal·lés (2013, Premi Ciutat de Sagunt de narrativa) i Els aprenents de traïdor (2013, Premi de Narrativa Vila de l'Ametlla de Mar). També ha publicat diversos relats en llibres col·lectius.

Lluís Miret (Gandia, 1973) llicenciat en Econòmiques per la Universitat de València, compagina la seva tasca d'escriptor amb la docència a diversos instituts de secundària. En el camp de la literatura sobresurt la seva dedicació a la literatura juvenil, amb les novel·les: Una espessa boira blanca (2003), La muntanya d’argent (2005), Felip Marlowe i la Banda dels Barracons (2007), Les valls dels bandolers (2007, Premi Ramon Muntaner de literatura juvenil), PQPI Connection (2011, Premi Mallorca de narrativa juvenil) i Jordi i el tresor de les vint perles (2013). També ha publicat un títol per al públic infantil, El viatge d’en Jordiet (2007, Premi Carmesina de Narrativa Infantil) i la novel·la per a adults Local hero (2009).