Beques per al curs 2023/2024 a l'Escola d'Escriptura

Un any més, l’AELC col·labora amb l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès per oferir beques als socis de la nostra entitat per fer cursos d’escriptura en llengua catalana, tant presencials com virtuals. 

Amb la finalitat que arribin a tots els socis de l’Associació, aquest curs 2023/2024 la Junta ha decidit continuar amb la mateixa dotació econòmica que l’any passat. Les normes a tenir en compte són les següents:

1. La dotació econòmica és de 10.000,00€.
2. La beca cobreix el 75 % del preu total del curs.
3. En fer la sol·licitud cal indicar a quin curs i modalitat (presencial, dual, videocurs o virtual), es vol optar.
4. Per tal de poder fer arribar les beques al màxim de socis, no s’acceptaran sol·licituds d’aquells associats que ja hagin obtingut una beca en les dues últimes convocatòries (anys 2021 i 2022).
5. Es pot optar a un sol curs de tots els que es fan en llengua catalana.

Es procedirà a sorteig públic entre els candidats, de manera que s’aniran cobrint les places entre els socis que hagin enviat les sol·licituds, fins a arribar a cobrir la dotació corresponent. Tota la informació dels cursos, que s’inicien l’octubre de 2023, es pot consultar al web de l’Escola d’Escriptura

Des d’ara fins al 8 de setembre de 2023 es poden fer arribar les sol·licituds per optar a les beques enviant un correu a aelc@escriptors.cat indicant el curs i la modalitat.

Aquestes beques es gestionen a través del suport de CEDRO.