Antonina Canyelles al pòdcast de l'AELC

Antonina Canyelles ha rebut el XXIV Premi Jaume Fuster dels Escriptors en Llengua Catalana, que concedeix l'AELC a partir de la votació de tots els socis de l'entitat. La poeta ha participat en un episodi del pòdcast de l'Associació, on conversa amb Laia Malo.

Escolta'l a Ivoox o Spotify (49 minuts)

Laia Malo, poeta i traductora, va visitar Antonina Canyelles per fer-li algunes preguntes amb motiu del reconeixement que aquest 2024 ha rebut de part dels companys d'ofici. D'aquí en va sortir el nou capítol de "Parlem de literatura?", una conversa de quaranta minuts entre les dues autores sobre les circumstàncies familiars de Canyelles, els referents literaris, la formació i la professió, el paper de la llengua o la importància de la música. 

El Premi Jaume Fuster
És un reconeixement a la trajectòria d'un autor contemporani que es concedeix entre els socis de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC). És l’únic premi literari que es vota entre tots els companys d’ofici. La tria del guanyador és fruit d’un procés de votació interna a través de dues rondes: una primera, oberta, i una segona, en què es tria el guanyador entre els tres que han obtingut més vots.

Els escriptors distingits en les edicions anteriors han estat Jesús Moncada, Quim Monzó, Jaume Cabré, Maria Antònia Oliver, Carme Riera, Feliu Formosa, Joan-Francesc Mira, Montserrat Abelló, Maria Barbal, Màrius Sampere, Emili Teixidor, Josep Vallverdú, Isabel-Clara Simó, Jaume Pérez Montaner, Joan Margarit, Carles Hac Mor, Jordi Pàmias, Francesc Parcerisas, Antònia Vicens, Narcís Comadira, Marc Granell, Olga Xirinacs i Antoni Vidal Ferrando.

Parlem de literatura?
És el programa de pòdcast de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana. Està disponible a Ivoox i també a Spotify. Consulta la pàgina del programa amb l'històric d'episodis.

Fotografia: Laia Malo.