Torn de nit per als autors

El passat dissabte, 7 de setembre, l'Associació va organitzar la nit d'accions literàries dins el recinte de La Setmana. Nou propostes ben diferents relacionades amb la literatura que es van poder fer de 21 a 23h. Paral·lelament, una trentena d'autors de l'AELC amb novetats editorials van ser-hi per signar llibres.

L'any passat, en l'edició 2018, es va organitzar per primera vegada una activitat en horari nocturn dins La Setmana amb una activitat organitzada per l'Associació que consistia  en un recorregut de diferents accions literàries i que s'ha tornat a proposar enguany. A cada participant se li lliurava una targeta que se segellava en cadascun dels punts que visités. Amb més de cinc segells, es podia recollir un obsequi. Les accions han estat bibliomància amb Roger Pelàez, lectura personalitzada amb Nú Miret, recomanacions de llibres amb Míriam Cano, música per a títols amb Maria Escalas, confessionari amb Martí Sales, digues una paraula i t’escric un poema amb David Caño i Joan Vigó, contacontes amb Gina Clotet, endevina de qui és aquest text amb Laura Gost i el consultori del traductor amb Yannick Garcia. La proposta ha tingut encara més èxit que l'any passat.
 

Nit de la Setmana
La Nit de La Setmana en fotos


Diversos autors de l'AELC amb títols publicats per editorials que participen en La Setmana han pogut signar llibres: Maria Català i Lali Ribera i Jordi Roig (mòdul 2); Antoni Carrasco (mòdul 20); Joan Adell Álvarez, Agustí Segarra, Pilar Francès, Marta Silvestre, Roser Burgués i Salvador Casas (mòdul 35); Tònia Passola, Isabel M. Ortega Rion i Carles Duarte (mòdul 40); Jordi Pàmias, i M. Magdalena Gelabert (mòdul 42); Carme Torras (mòdul 52); Irene Solanich (mòdul 54); Conxita Tarruell (mòdul 61); Cinta Arasa i Manel Pitarch (mòdul 12-13); Teresa Saborit i Berta Pardina Eroles (mòdul 22-23); Ramon Gasch i Teresa Sagrera (mòdul 38-39); Mercè Foradada (mòdul 44-45); Joan de Déu Prats (mòdul 55-56); Marta Pera i Jordi Romeu Carol (mòdul 9); Sílvia Jané Argenté (mòdul 8).

La Setmana del Llibre en Català arriba enguany a la trenta-setena edició amb activitats del 6 al 15 de setembre a la Plaça de la Catedral de Barcelona. Com cada any, l'Associació participa en la programació d'aquesta trobada, un dels esdeveniments culturals que aplega més oferta de llibres del país. L'AELC hi organitza també una lectura mundial per la llibertat d'expressió dimecres 11 de setembre i una taula rodona sobre literatura LGTBI dissabte 14 de setembre.

Fotografia de portada: © AELC / Carme Esteve