Pantalles literàries

L'AELC ha engegat una iniciativa per fomentar el contacte personal entre lectors joves i escriptors que han llegit. L’objectiu del projecte és dinamitzar i fomentar l'apropament entre aquest públic i els autors a través de la pantalla.

La iniciativa reuneix una vintena de vídeos en què els lectors fan dues preguntes als autors dels quals han llegit algun llibre i aquest els respon. Una de les preguntes està relacionada amb l'obra que han llegit mentre que l'altra és oberta perquè els joves puguin demanar recomanacions als autors. El resultat permet que els lectors que hi participen tinguin un contacte més estret amb els seus escriptors de referència i també que qui vulgui pugui accedir als continguts.

Al canal de YouTube de l'AELC pots veure tots els vídeos que s'aniran penjant en aquesta llista de reproducció

Fins ara, hi han participat els escriptors Laia Aguilar, Pasqual Alapont, Noemí Bagés, Llorenç Capdevila, Roc Casagran, Jaume Copons, Xavier Duran, David Fernàndez, Enric Larreula, Salvador Macip, Jordi de Manuel, Francesc Miralles, Miquel Obiols, Francesc Puigpelat, Miquel Pujadó, Josep Rodríguez i Ferrer, Àfrica Ragel i Raül Romeva.

Pel que fa als joves lectors, han volgut formar part del projecte joves d'entre 12 i 17 anys de Barcelona, Banyoles, Calella, Cabaces, Eivissa, Girona, Perpinyà, Puçol, Sant Just Desvern i Viladecans.