Circular núm. 25

març del 2001
 

UN ACORD AMB EL MERCAT DE LES FLORS PERMET ALS MEMBRES DE L'AELC UN ACCÉS LLIURE AMB CARNET DE SOCI

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana i el Mercat de les Flors de Barcelona, que engloba les tres sales «Maria Aurèlia Capmany», «Ovidi Montllor» i «Sebastià Gasch», situades en el complex de la futura Ciutat del Teatre de Montjuïc, han tancat un acord pel qual els tres espais municipals s'afegeixen des d'ara al catàleg d'ofertes de l'AELC per als seus membres, mitjançant el carnet de soci. L'acord tancat entre els dos organismes permet a partir d'ara l'accés a qualsevol de les sales, en qualsevol dia de funció, amb una entrada gratuïta per carnet de soci, sempre que hi hagi disponibilitat de localitats. És recomanable, doncs, informar-se de l'aforament de la representació i dia escollits telefonant al número 93 426 18 75, una hora abans de l'espectacle. Aquest acord amb el Mercat de les Flors s'afegeix a l'establert de fa uns mesos amb les tres sales del Teatre Nacional de Catalunya, el Teatre Lliure, l'Espai Escènic Joan Brossa i el Teatre Goya, amb diferents modalitats de bonificació. En tots els casos és imprescindible la presentació del carnet de soci.


BINISSALEM, VILAFRANCA DEL PENEDÈS, VILANOVA I LA GELTRÚ, MATARÓ I BENISSA ACULLEN ELS ACTES OBERTS DE L'AELC AQUEST SEMESTRE

D'acord amb el programa d'activitats i publicacions, aprovat en l'última assemblea general ordinària de socis, que es va transmetre en la circular anterior, aquest trimestre, diverses localitats dels Països Catalans acolliran els actes previstos i dels quals s'anirà donant a conèixer la informació corresponent. Així, a les Illes, Binissalem, acollirà al casal Can Gelabert el sopar dels XVIII Premis Cavall Verd i el Premi dels Escriptors Catalans (20 d'abril); al Principart Vilafranca del Penedès serà la seu del II Congrés de Literatura Infantil i Juvenil Catalana (18, 19 i 20 de maig); Vilanova i la Geltrú acollirà el IX Seminari sobre la Traducció a Catalunya (26 de maig); i Mataró celebrarà l'acte de lliurament del Memorial Jaume Fuster (primera quinzena de maig); i al País Valencià, Benissa serà l'eix del sopar dels Premis de la Crítica dels Escriptors Valencians (primera quinzena de maig). En tots els casos es compta amb la col·laboració d'ajuntaments, institucions i altres associacions de cada àmbit territorial.

Si voleu consultar aquesta publicació adreceu-vos a  aelc@escriptors.cat.