Serveis als associats

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana ofereix als seus associats:

Servei gratuït d'assessoria jurídica, tant pel que fa a qüestions professionals, als temes relacionats amb la propietat intel·lectual i a aspectes fiscals i contractuals. En casos de conflicte professional, poden sotmetre'l a l'AELC per rebre'n suport o, eventualment, que aquesta emprengui alguna acció.

Assessorament contractual i fiscal amb especialistes en cadascun dels camps.

Tramesa de les publicacions de l'Associació, formades per les col·leccions «Quaderns Divulgatius», recull d'articles o ponències de diferents àmbits literaris; «Retrats», presentació biogràfica i literària dels guardonats amb el Premi Jaume Fuster i dels escriptors homenatjats en el transcurs dels Premis Cavall Verd; i la publicació periòdica Butlletí de l'AELC.

Tramesa de les convocatòries de premis literaris de tots els gèneres.

Confecció i assessorament de pàgines web dels autors i autores, amb avantatges en el cost de posada en xarxa i manteniment, i inclusió a la base de dades més completa i consultada sobre literatura catalana a Internet.

Entrevistes en format vídeo als associats veterans, a través del projecte Lletres i Memòria.

Difusió de les presentacions de llibres i actes en els quals intervenen els associats a través de l'Agenda de l'AELC.

Organització d'activitats pròpies i en col·laboració, de forma regular i a tots els territoris de parla catalana. Amb la participació dels associats.

Descomptes, bonificacions i ofertes culturals a tot el territori amb el carnet de soci de l'AELC.

Beques del 75% de la matrícula per a cursos presencials i virtuals a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès.

Inscripció dels associats a CEDRO. Els associats adscrits a CEDRO, a més de rebre periòdicament una liquidació per drets de reprografia i difusió digital, es beneficien d’ajuts assistencials no atesos per la Seguretat Social.

Gestió de la declaració de la renda, a cost reduït per a tots els associats, a càrrec d'especialistes.
 

Com us podeu associar a l'AELC?