Nou podcast dedicat a Felícia Fuster

L'Associació publica avui un nou episodi del podcast Parlem de literatura? dedicat a l'autora amb motiu de l'Any Felícia Fuster. Es tracta d'una conversa de mitja hora entre Enrica Mata, presidenta de la Fundació Felícia Fuster, Lluïsa Julia, comissària de l'obra literària, i Pilar Parcerisas, comissària de l'obra pictòrica.

Escolta'l a Ivoox o a Spotify

El podcast de l'AELC té, fins ara, quinze episodis dedicats a la literatura catalana. Els darrers capítols s'han fet a l'entorn de la figura de Joan Triadú, amb Joan Josep Isern i Susanna Àlvarez, i amb Teresa Juvé, que va ser entrevistada per David Galceran. També van publicar-se la setmana passada dues converses amb els guanyadors dels Premis de la Crítica en llengua catalana, Maria Josep Escrivà i Albert Pijuan. Pots accedir aquí al llistat amb tots els episodis.

Felícia Fuster (Barcelona, 1921 - París, 2012) escriptora, pintora i traductora. És una de les veus més singulars de la literatura catalana contemporània, potser pel fet d'haver-se donat a conèixer tard, als anys vuitanta, i de viure lluny del món literari català. Instal·lada a París des dels anys cinquanta, es caracteritza per una forta personalitat i l'afany de llibertat que ha desenvolupat en tots els àmbits de la seva vida i que es manifesta tant en la seva obra literària com pictòrica.

Fotografia de portada: © Fundació Felícia Fuster