Sopar Estellés

Diverses localitats

Enguany s'han previst els sopars de Barcelona, Brussel·les, Palma, i València, i també diverses localitats catalanes s'hi han afegit, com és el cas de Sabadell, on se celebra a les 20h al Casal Can Capablanca i Lleida, on se celebra a les 20h al Restaurant Forquilla i Cullera.

Barcelona
Se celebra a Casa València (Carrer de Còrsega, 335) a partir de les 20h amb una actuació musical de Sandra Monfort i Joan Vallbona, connexió en directe amb Brussel·les, Palma i València, sopar i micro obert. L’acte serà presentat per Màbel Martí. Per assistir al sopar cal emplenar aquest formulari i seguir les indicacions del pagament del menú, que té un cost de 18€ per persona.

Brussel·les
Serà dimecres 18 a les 20h al restaurant Volle Gas (Place Fernand Cocq 21, Ixelles) amb menú, micro obert per llegir Estellés en diverses llengües i concert de Pau Alabajos. Preu del sopar i concert: 35€. Reserves a activitats@casal-catala.be.

València
Se celebra a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània a les 20h amb connexió en directe amb altres sopars i actuació de la Coral Giner de la Societat Coral El Micalet. El sopar té un cost de 18€. Més detalls

Palma
Serà a Can Alcover a les 20h amb recital de Tomeu Crespí i connexió en directe amb la resta de sopars. Menú de 12€. Més detalls