V Trobada d'Escriptors de les comarques valencianes

Castelló de la Plana

L’any 2022 l’AELC va organitzar a Sueca, conjuntament amb Saforíssims i El Pont cooperativa de lletres (associacions comarcals d’escriptores i escriptors que duien celebrant ja tres trobades anteriors), la IV Trobada d'Escriptors les Comarques Valencianes. Societat Literàries Valencianes, amb l’objectiu central de fer un homenatge a Joan Fuster, per la qual cosa es va celebrar a l’Espai Fuster.

Recollint la proposta dels assistents a aquella jornada, en el sentit de donar continuïtat al projecte, s'ha programat (conjuntament amb Saforíssims i El Pont cooperativa de lletres), una V Trobada d’Escriptors de les Comarques Valencianes en homenatge a Manel Garcia Grau. L’activitat tindrà lloc al Museu de Belles Arts de Castelló (Saló d’actes i Claustre).

El programa
12 h Debat sobre la difusió i la crítica literària al País Valencià: mitjans i mancances. Hi participaran persones representatives de diferents àmbits i mitjans relacionats amb la difusió i la crítica literària en català: mitjans audiovisuals, revistes en paper i digitals, crítics i altres professionals.
14 h Dinar al restaurant Sopa de Lletres amb menú de 35 €. Cal inscriure-s'hi escrivint un correu a poemesdestiu@gmail.com
18 h Recital en homenatge a Manel Garcia Grau. Obert a tot el públic. Les persones que hi vulguin participar hauran d'enviar un correu a aelc@escriptors.cat indicant el poema que volen llegir (propi o de l’homenatjat) per tal d’evitar duplicitats. L’organització també pot assignar un poema a qui no en tinga cap d’elegit. Una vegada tancada la inscripció (al voltant d’uns deu dies abans de la trobada), es planificarà el recital i es comunicarà a cada participant com es desenvoluparà l’acte i com serà la seua participació.