Continua el podcast de l'AELC

Fa més de dos anys que l'Associació impulsa el podcast Parlem de literatura? per conversar sobre la creació literària, la lectura i la traducció, per conèixer amb més profunditat tant els autors del moment com els històrics i per parlar de les figures que es commemoren cada any.

Els episodis acostumen a ser de mitja hora. Alguns segueixen el format entrevista entre els autors d'obres premiades i membres del jurat. En d'altres, es conversa sobre un autor consagrat, com Joan Triadú, Felícia Fuster o Gabriel Ferrater. Des de principi d'any, s'han publicat els següents:

Parlem de literatura amb Borja Bagunyà
Episodi dedicat a Els angles morts, que va rebre el Premi de la Crítica de narrativa en llengua catalana 2022, amb l'autor de la novel·la i un membre del jurat, Xavier Aliaga.
Disponible a Ivoox i Spotify (32 minuts)

Parlem de literatura amb Joan Todó
Episodi dedicat a La vista als dits, que va rebre el Premi de la Crítica de poesia en llengua catalana 2022, amb l'autor del poemari i Anna Ballbona, membre del jurat.
Disponible a Ivoox i Spotify (30 minuts)

Parlem de Gabriel Ferrater
Amb motiu de l'Any Gabriel Ferrater, Jordi Cornudella i Enric Sullà parlen del poeta.
Disponible a Ivoox i Spotify (27 minuts)

Parlem de Guillem Viladot
Dedicat a l'Any Guillem Viladot amb Teresa Ibars i Pau Minguet. Disponible a Ivoox i Spotify (23 minuts)

Parlem de Miquel Costa i Llobera
Dedicat a l'Any Costa i Llobera amb Nicolau Dols i Maria Antònia Perelló Femenia. Disponible a Ivoox i Spotify (36 minuts)

Mira aquí tots els episodis i detalls del programa.