Les xarxes socials i la literatura, al darrer Tritextuals

Aquest és el tema que es va tractar en la darrera sessió del Tritextuals, cicle organitzat per l'AELC que pretén posar en diàleg una determinada temàtica des de visions o gèneres literaris diferents. En aquesta ocasió els convidats van ser els escriptors Jordi Cervera i Jesús M. Tibau i la cita va ser dimecres 2 de febrer, a les 19.30 hores, a l'Espai Mallorca (Carme, 55, Barcelona).


Cinta Arasa va presentar els autors convidats i Àlex Mitjà va fer una lectura d'alguns dels seus textos. Tot seguit es va iniciar el diàleg entre els dos escriptors i les intervencions del públic. En acabat es va servir un piscolabis.

Jordi Cervera (Reus, 1959), és periodista i escriptor de novel·la, poesia i assaig. Col·labora amb iCat FM i al diari La Vanguardia, i és autor d'un blog sobre actualitat literària i cultural, premi al Millor Blog de Cultura en els Premis Blocs de Catalunya 2008 i Premi Vila de Martorell del mateix any. És autor també de la primera novel·la europea publicada al Twitter: Serial Chicken. Entre les moltes obres publicades, destaca el premi dels lectors de la llibreria Negra y Criminal el 2005 per la novel·la Mosques i el premi Edebé 2009 de literatura infantil i juvenil per La mort a sis vint-i-cinc.

Jesús M. Tibau Tarragó (Cornudella de Montsant, 1964), estudia Batxillerat i Magisteri a Tarragona. Actualment viu a Tortosa amb la seva dona i treballa com a funcionari de l'Ajuntament. La seva afició pel relat curt s'inicia l'any 1992, quan escriu el conte A l'ombra dels ametllers. D'entre les seves obres destaquen els reculls de contes breus Tens un racó dalt del món i Postres de músic, Premi Marian Vayreda de la ciutat d'Olot 2005. El 2009 guanya el Premi Blocs Catalunya en la categoria de Premi Lletra - Literatura, pel seu blog Tens un racó dalt del món. Del mateix any és el seu darrer recull de contes, Una sortida digna.

Comentaris

Envia un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta permet comprovar que el contingut ha estat introduit per una persona i no pas per un programa de spam. Si et registres com usuari evitaràs aquesta comprovació .
Image CAPTCHA
Escriu els caràcters de la imatge sense espais.