Actualitat professional
Més continguts

Gestors internacionals de drets reprogràfics donen suport a CEDRO en les seves demandes al Govern espanyol

16 de gener de 2013

La Federació Internacional d'Entitats de Gestió de Drets de Reproducció, IFFRO, a la qual pertany CEDRO i que és el principal col·lectiu d'entitats de gestió dels àmbits de text i imatge a nivell internacional, es va reunir aquesta setmana amb diversos representants del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte del Govern espanyol per donar suport a CEDRO en la dramàtica situació en què es troba l'entitat.

La delegació va estar formada pel president d'IFFRO Rainer Just, el president d'IFFRO a Europa Kevin Fitzgerald i el secretari general d'aquesta organització Olav Stokkmo, a més del president de CEDRO Pedro de Andrés i la seva la directora general, Magdalena Vinent. Per part del govern hi intervingueren la directora general de Polítiques i Indústries Culturals i del Llibre, Teresa Lizaranzu, i la secretària d'estat d'Educació, Montserrat Gomendio.

La delegació va oferir al Govern espanyol la seva experiència a nivell internacional per modificar la compensació per còpia privada a Espanya, que en la situació actual a efectes pràctics és inexistent, i resoldre els reiterats incompliments del govern pel que fa a la remuneració per préstec públic.
 

Notícies relacionades:

AELC: L'Estat espanyol continua negligint la normativa internacional sobre remuneració per préstec públic.
AELC: El Consell de Ministres aprova la fórmula substitutòria de regulació del cànon.
El Mundo: Rescate internacional a CEDRO.
ABC: Gestores de derechos Europeos piden a Cultura una compensación más justa.
La Razón: Derechos de autor: el libro pide un trato diferenciado al de cine y música.
Finanzas.com: Gestores de derechos Europeos piden a Cultura una compensación más justa.
Lainformacion.com: Gestores de derechos Europeos piden a Cultura una compensación más justa.
Eleconomista.es: Gestores Internacionales de Derechos Reprográficos piden al Gobierno un sistema de remuneración más justo.
Telecinco.es: Gestores Internacionales de Derechos Reprográficos piden al Gobierno un sistema de remuneración más justo.
Finanzas.com: Gestores Internacionales de Derechos Reprográficos piden al Gobierno un sistema de remuneración más justo.
 

Comentaris

Envia un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta permet comprovar que el contingut ha estat introduit per una persona i no pas per un programa de spam. Si et registres com usuari evitaràs aquesta comprovació .
Image CAPTCHA
Escriu els caràcters de la imatge sense espais.