Beques Premis Barcelona 2020

L'Ajuntament de Barcelona, a través de l'Institut de Cultura de la ciutat, impulsa amb caràcter d'excepcionalitat unes beques destinades a fer possibles projectes de creació cultural, de recerca i d'innovació en l'àmbit de la cultura, l'educació i la ciència. Pel que fa al suport a la creació artística, s'hi accepten propostes de creació literària i traducció amb una dotació de 6.000€ per a cadascuna. El termini finalitza el 17 de febrer de 2021.

L'ICUB ha decidit transformar els Premis Ciutat de Barcelona en la seva edició de 2020, per tal de reactivar un sector castigat fortament per la crisi sanitària i en lluita constant contra la precarietat. L’objectiu d’aquestes beques és ajudar a pal·liar els efectes de la crisi sanitària experimentada durant el 2020 i promoure iniciatives que contribueixin a mantenir el dinamisme i lideratge cultural, científic i educatiu de Barcelona a través de la innovació en cadascun d'aquests àmbits. Les bases i la informació que contenen està ja resumida al web suport a la cultura.

A projectes de creació literària i traducció s'hi destinaran 30 beques, però també s'han previst ajuts per a projectes híbrids, de cultura popular, d'arts escèniques o educatius.