L'AELC atorga 17 beques per estudiar a l'Escola d'Escriptura

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana ha atorgat beques, per un valor total de 10.000€, per fer cursos, tant presencials com virtuals en llengua catalana, a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès.

Les beques s'han repartit, mitjançant un sorteig públic que es va efectuar el passat 9 de setembre, entre associats i associades de la nostra entitat. Aquestes beques per al nou curs acadèmic 2014/15 cobreixen el 75% del preu dels cursos, i amb elles l'AELC pretén ajudar els socis que volen estudiar en aquesta escola.

Per als cursos virtuals la dotació ha permès becar: Carme Ballús, Christelle Enguix, Josep Maria Ferran, Isabel Garcia Canet, Maria Gratacós, Mariola Nos, Antoni Rodríguez Mir i Jordi Romeu. Per als cursos presencials, els socis beneficiats ha estat: Mercè Canals, Gemma Freixas, Teresa Guilleumes, Anita Janczak, Maria Clara Mir, Mercè Santaulària, Maria Dolors Ventós, Xavier Vernetta i Txeli Vidal.

Més enllà de les beques atorgades, tots els socis gaudeixen d'un descompte del 5% en els cursos presencials i del 10% en els cursos virtuals que ofereix l'Escola d'Escriptura.