Nou Quadern Divulgatiu: IV Congrés de Literatura Infantil i Juvenil Catalana

L'AELC acaba de publicar i enviar als seus associats l'última entrega dels seus Quaderns Divulgatius, la que fa 40, i que recull totes les intervencions del IV Congrés de Literatura Infantil i Juvenil Catalana, que es va fer els dies 8, 9 i 10 de maig de 2009 a Mollerussa.

Aquest IV Congrés de Literatura Infantil i Juvenil Catalana va comptar amb la participació tant d'experts en literatura infantil i juvenil com dels creadors. A part de temes actuals al voltant dels nous formats d'edició i com s'hi adapta la literatura infantil i juvenil, o com aquesta es relacion amb els mitjans de comunicació, es va dedicar una conferència i una taula rodona a la figura i l'obra de Josep Vallverdú, un dels grans escriptors de literatura infantil i juvenil de les nostres lletres.

Van participar en el IV Congrés de Literatura Infantil i Juvenil Catalana -ordenats per ordre d'intervenció- Josep M. Aloy, Maria Carme Calderó, Antoni d'Ocon, Maria Pujol i Valls, Josep Vallverdú, Teresa Duran, Eulàlia Canal, Carles Cano, Joaquim Carbó, Lluís Farré, Caterina Valriu, Teresa Mañà, Jordi Achón, Manel Alonso i Català, Maria Grau, Laia Martín, Sara Moyano, Miquel Desclot, Lluís Comes i Arderiu, Enric Gomà, Pep Molist, Anna Llopart Farrés, Pep Tort, Joan-Andreu Vallvé, Josep M. Vidal i Josep-Francesc Delgado.

Ara, des de la secció de Publicacions del web, es pot descarregar en format pdf tota la publicació, i d'altra banda a la secció d'Articles hi ha publicades totes les intervencions del Congrés.