Es presenta la nova Plaça del Llibre

En una roda de premsa a València, s'hi han pogut veure els nous cartells, la versió virtual que tindrà i les dates de les trobades.

L’il·lustrador Paco Giménez ha creat els cartells de les properes places de València, Castelló, Alacant i Gandia. El gran encontre urbà de la literatura en valencià comptarà també amb una versió alternativa 2.0 amb activitats i llibreria en línia.

Dijous 23 de juliol es va celebrar una roda de premsa a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània amb el president de la Fundació FULL, Jesús Figuerola; Àfrica Ramírez, presidenta de l’Associació d’Editors del País Valencià; Rubén Pitarch, d’Acció Cultural del País Valencià; Gemma Pasqual, vicepresidenta pel País Valencià de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC); Gisela Sendra, de l’Institut Municipal d’Arxius i Biblioteques de Gandia (IMAB) i J. Manuel Albiol, d’Escola Valenciana.

Aquesta nova edició s’encetarà amb Castelló, del 15 al 18 d’octubre. La seguirà València, amb la voluntat de consolidar-se com el gran encontre literari i urbà de la tardor i l’hivern, del 28 d’octubre a l’1 de novembre. A Alacant, se celebrarà la Plaça entre el 19 i el 21 de febrer de 2021. I el cicle es tancarà amb l’afegiment de Gandia, ciutat amfitriona de l’esdeveniment del 6 al 9 de maig.

La Plaça del llibre és un projecte coordinat per la Fundació FULL - Fundació pel Llibre i la Lectura i organitzat amb la col·laboració de l’Associació d’Editors del País Valencià, el Gremi de Llibrers de València, el Gremi de Llibreters Independents de les Comarques d’Alacant, el Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques, l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana i Acció Cultural del País Valencià. La iniciativa, que forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura 2017-2021 (PVFLL), també compta amb el suport de la Generalitat Valenciana i Escola Valenciana, a més d’entitats corresponents a cada ciutat participant.